Vi söker just nu en inköpare!

Sista ansökningsdatum: 31 januari 2023

Om tjänsten

Inköpare

Radiator VVS är ett privatägt företag som startades 1924. Vi finns idag på ett 30-tal orter, främst i Mellansverige och huvudkontoret ligger i Örebro. Företaget har ca 500 anställda och omsätter ca 800 miljoner. Radiator VVS AB har en omfattande verksamhet inom entreprenad och service. Koncernen har även ett mindre antal dotterbolag. Koncernen växer ständigt och det ställer i sin tur krav på våra inköp. För att möta det ökade behovet söker vi nu en inköpare med god erfarenhet och kunskap inom VVS-området. Som inköpare hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete med att utveckla och driva inköpsprocessen. Som inköpare rapporterar du till Inköpschef.

Din roll som inköpare:

  • Stöd till Inköpschef
  • Vara delaktig i leverantörsmöten
  • Analysera inköpsmönster
  • Statistik
  • Priskontroll
  • Dokumentation
  • Underhåll av interna inköpssystem

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har en bakgrund i grossist/leverantörsledet inom VVS, hög förståelse för hur installationsbranschen fungerar. Du är resultatorienterad samt affärsmässig, har förhandlingskompetens och arbetar obehindrat i Excel. Du har lätt att skapa goda relationer, är välorganiserad och duktig på att dokumentera samt uttrycker dig väl i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

– erfarenhet av Symbrio, inköpssystem

– hög teknisk kompetens

Upplysningar och ansökan

Tillträde: omgående

Placeringsort: På något av kontoren på våra filialorter. Resor till våra filialer m.m. ingår i tjänsten.

Lönesättning: Månadslön, individuell lönesättning

Tjänsten omfattning: Heltid

Vill du veta mer är du välkommen att ringa Inköpschef Johan Gustafsson,

tel. 010-458 66 82 alternativt HR ansvarige Jenny Pettersson tel. 010-458 66 02.
Välkommen med din ansökan via e-post eller per post. Där bifogar du även personligt brev och meritförteckning. E-post: johan.gustafsson@radiatorvvs.se

Postadress: Personalavdelningen, Radiator VVS AB, Box 1805, 70118 Örebro

Urval sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Om Radiator VVS

Radiator utför projekt inom VVS och rörinstallationer åt fastighetsägare, förvaltare, industri, företag och offentlig verksamhet. Med över 500 anställda finns vi på 27 orter mellan Växjö och Härnösand och tar uppdrag över hela landet. På huvudkontoret i Örebro finns en konstruktionsavdelning för total konstruktionsservice och planering av entreprenad. Radiator VVS startades 1924, och ålder ger visdom. För oss som företag ger det branschkunskaper, kontakter och lokal erfarenhet – där vi finns vet vi var vi hittar den kompetens vi och du som kund behöver.

Vill du veta mer?

Ansök om tjänsten