Bli en del av Radiator

Nyfiken på hur vi kan arbeta tillsammans? Läs om hur Patrik i Kramfors blev en del av Radiator.

"Allt har blivit bättre"

En av Radiators nyaste filialer är Kramfors, som tidigare ingick i en jättekedja med många olika verksamheter. Det mesta var krångligt och när det kom beslut uppifrån om att bara jobba med proffskunder fick Patrik Berglund och hans personal nog, sa upp sig och gick över till Radiator i juni 2023.

– Vi hade blivit tvungna att minska personalstyrkan rejält och vi skulle heller inte fått sälja material över disk längre – en viktig samhällsfunktion där det inte finns någon grossist i närheten. Radiator hakade på direkt och övergången blev väldigt smidig. Vi är kvar i samma lokaler, med samma telefonnummer och man kan säga att allt har blivit bättre. Friare och enklare, med korta beslutsvägar och lätt att få kontakt. Förr var många osäkra på vad vi stod för, så det känns faktiskt tryggare med Radiators tydliga specialisering på VVS. Så om någon funderar på att byta sida finns det inget att tveka på!


Patrik Berglund, platsansvarig Radiator Kramfors

 

Är du vår nästa ledare?

Vi söker kunniga entreprenörer över hela landet som vill bli en del av Hela Sveriges VVS-firma. Vi finns på över 30 orter, från Halmstad i söder till Umeå i norr, och levererar tjänster inom allt som rör VVS.  Radiator VVS tror på lokalt entreprenörskap och tillsammans kan vi utforma en lösning som passar både dig och oss. Som filialchef eller ledare får du frihet i ditt jobb och tryggheten i ett företag med 100 års erfarenhet.

Gör som Patrik och hör av dig till oss!

Kontakta oss