Hundra år av handlingskraft

Radiator VVS har varit med länge, ända sedan 1924. Snart hundra år. På den tiden har teknik, affärsområden och uppdragsgivare hunnit skifta flera gånger. Men vårt sätt att arbeta på, det har vi behållit.

Radiator VVS

Det skulle vara enkelt att rada upp varför du som läser det här borde välja Radiator VVS framför någon annan. Vi skulle kunna lyfta att vi erbjuder en helhet som få eller ingen annan kan, att vi har egna ingenjörer som hjälper dig med projektering, dimensionering och allt annat som behövs för att få jobbet gjort. Eller att vi kan hjälpa dig oavsett var du befinner dig eftersom vi har flera hundra medarbetare utspridda över landet. Men här vill vi fokusera på något annat. Vår kärna.

Radiator VVS har funnits sedan 1924. Ungefär samtidigt blev det vanligare att installera centralvärme i husen. Vi såg tillfället att bli riktigt duktiga på det, och blev tidigt ledande på området. Sen dess har den där handlingskraften suttit i väggarna. Tack vare att vi fått ryktet om oss att vara de som går först i ledet har fler duktiga, drivna människor velat vara med i gänget. Med kamratskap, teknisk nyfikenhet och handlingskraft som fundament i vårt arbete lovar vi dig att vi alltid gör vad vi kan för att lösa ditt uppdrag på ett bra sätt.

Vad kan jag få hjälp med?