Controller till Ekonomiavdelningen

Sista ansökningsdatum: 18 februari 2024

Om tjänsten

Vill du, tillsammans med övriga kollegor på Radiator, vara en del av ett spännande och expansivt företag?

Då tycker vi du ska läsa vidare!

Vi på Radiator erbjuder dig en välkomnande och familjär arbetsplats och organisation med hundra år av handlingskraft. Kulturen präglas av öppenhet, prestigelöshet och korta beslutsvägar. I rollen som Controller arbetar du nära verksamheten i ständig dialog med våra chefer och medarbetare i syfte att utveckla våra filialer och projekt.

Din placering kommer vara på huvudkontoret i Örebro.

 

Dina arbetsuppgifter

Som Controller hos oss på Radiator blir du ett viktigt stöd till organisationen. Du kommer arbeta med att analysera resultat och följa upp våra entreprenad- och serviceprojekt. Detta gör du genom en öppen och enkel dialog i syfte att hjälpa, stötta och supporta verksamheten. Du kommer även få arbeta med vägledning och utbildning samtidigt som du kommer vara en del i det löpande redovisningsarbetet på ekonomiavdelningen som idag består av 4 medarbetare.

I rollen får du möjlighet att vara med på vår utvecklingsresa och själv kunna påverka din framtid tillsammans med oss!

Resor till våra filialer förekommer i tjänsten!

 

Din profil

För att du ska trivas hos oss och i rollen är det viktigt att du är utåtriktad, prestigelös, hjälpsam och serviceinriktad. Du gillar att ta ansvar och vågar ta för dig. Du trivs med att ge support och har en naturlig och enkel kommunikativ ådra. Du trivs med, och har lätt, att bygga förtroendefulla och långsiktiga relationer.

Du trivs med att själv driva din arbetsvardag framåt och ser samarbete och att bidra till teamet som viktigt och självklart. Du har inställningen att dela med dig av din kunskap, erfarenhet och goda exempel.

Du har en god analytisk förmåga och är intresserad av siffrorna men även helheten och affären. Du gillar struktur, ordning och reda och har förmågan att självständigt lösa uppkomna problem. Förändring ser du som spännande och med en vilja att medverka i förbättringsarbetet och förfina och utveckla processer och rutiner.

Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande roll. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller byggt din kunskap och erfarenhet genom arbetet. Du har goda kunskaper i Office-paketet, Excel, PPT och är van att jobba i olika affärssystem. Du har även goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Har du arbetat med projektredovisning och/eller entreprenadprojekt, ser vi det som meriterande.

Du har B-körkort.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Om företaget

Radiator utför service och projekt inom VVS över hela landet åt fastighetsägare, förvaltare, industri, företag och offentlig verksamhet.

Med 500 anställda finns vi på 31 orter mellan Växjö och Umeå. Bolaget omsätter idag ca 950 Mkr.

Vårt huvudkontor finns i Örebro där en stab sköter vår ekonomi och leder och stöttar våra filialer ute i landet.

Radiator VVS startades 1924, och ålder ger visdom. För oss som företag ger det branschkunskaper, kontakter och lokal erfarenhet – där vi finns vet vi var vi hittar den kompetens vi och du som kund behöver.

 

Välkommen med din ansökan till Oak Consulting.se!

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Ansök på Oak Consultings hemsida.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Maria Roseen, tel. 070-259 05 07, eller HR-konsult Linnea Arvidsson, tel. 070-301 99 80.

Vi ser fram emot din ansökan som vi gärna tar emot så snart som möjligt, dock senast 2024-02-18. Urval kommer att ske löpande i denna process.

Om Radiator VVS

Radiator utför projekt inom VVS och rörinstallationer åt fastighetsägare, förvaltare, industri, företag och offentlig verksamhet. Med över 500 anställda finns vi på över 30 orter mellan Halmstad och Umeå och tar uppdrag över hela landet. På huvudkontoret i Örebro finns en konstruktionsavdelning för total konstruktionsservice och planering av entreprenad. Radiator VVS startades 1924, och ålder ger visdom. För oss som företag ger det branschkunskaper, kontakter och lokal erfarenhet – där vi finns vet vi var vi hittar den kompetens vi och du som kund behöver.