Härnösand utökar och söker personal

Sista ansökningsdatum: 31 oktober 2023

Om tjänsten

Radiator VVS Härnösand behöver utöka personalstyrkan och söker nu VVS montörer. Vi erbjuder ett varierande och utmanande arbete på en arbetsplats med god sammanhållning. Du kommer få möjligheten att arbeta självständigt med omväxlande och varierande uppdrag. Som VVS montör på Radiator får du arbeta på ett tryggt och etablerat företag med högt engagemang och fokus på rätt person på rätt plats. Du skall ha VVS-certifikat alternativt vara lärling med VVS utbildning och B-körkort.

Vi söker även en projektledare till Härnösand med god erfarenhet och kunskap inom VVS-området. Som projektledare hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete med att utveckla och driva både projekt och service.  Önskar du veta mer om tjänsten så ta kontakt med filialchef Daniel Wiklund.

Ansök direkt på vår hemsida alternativt hör av dig till filialchef Daniel Wiklund. Daniel.wiklund@radiatorvvs.se eller via telefon på 010-4586691. Rekryteringen sker löpande.

Om Radiator VVS

Radiator utför projekt inom VVS och rörinstallationer åt fastighetsägare, förvaltare, industri, företag och offentlig verksamhet. Med över 500 anställda finns vi på 27 orter mellan Växjö och Härnösand och tar uppdrag över hela landet. På huvudkontoret i Örebro finns en konstruktionsavdelning för total konstruktionsservice och planering av entreprenad. Radiator VVS startades 1924, och ålder ger visdom. För oss som företag ger det branschkunskaper, kontakter och lokal erfarenhet – där vi finns vet vi var vi hittar den kompetens vi och du som kund behöver.

Vill du veta mer?

Ansök om tjänsten