Kalkylchef till Radiator VVS – valfri placeringsort

Sista ansökningsdatum: 31 januari 2024

Om tjänsten

Vi satsar på att expandera våra kalkylresurser och söker därför en avdelningschef med ansvar för systemutveckling, personalledning och kommande nyrekryteringar.

Ditt jobb

Du kommer leda en avdelning med i dagsläget fem kalkylatorer utspridda på våra anläggningar runtom i Sverige. Utöver dessa finns sex kalkylatorer anställda direkt på våra filialkontor. Ditt ansvar blir att driva utvecklingen inom kalkyl för hela bolaget, ta personalansvar för kalkylatorerna inom teknikavdelningen men även ägna en betydande tid åt praktiskt kalkylarbete.

Radiator har en platt organisationsstruktur med snabba beslutsvägar, stark samhörighet och ett stort mått av frihet under ansvar. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Teknikavdelningen

Kalkylavdelningen ingår i Radiators teknikavdelning, som förutom kalkylering också tillhandahåller projektering av bolagets totalentreprenader – ett banbrytande arbetssätt sedan årtionden tillbaka att leverera en helhetslösning med projektering och utförande inom samma bolag.

Samarbetet inom teknikavdelningen innebär tillgång till en kraftfull ingenjörsgrupp där idéer och personal utvecklas genom intressanta diskussioner.

Dina egenskaper

Vi söker dig som har VVS-ingenjörsutbildning eller motsvarande och flerårig vana från kalkylering av VVS-projekt. Vi ser dessutom gärna att du har en bakgrund som montör. Du är kreativ, lösningsorienterad med känsla för service och samarbete.

Din placering

Eftersom vi har filialer över hela landet kan du välja att ha din bas vid vilket som helst av våra större kontor – inklusive kommande etableringsorter.

Din ansökan

Din ansökan i form av ett personligt brev och ett kortfattat CV vill vi ha allra senast den 31 januari till HR-ansvarig jenny.pettersson@radiatorvvs.se eller genom formuläret nedan. Observera dock att rekryteringsprocessen sker löpande och kan komma att avslutas tidigare. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår tekniske chef Mattias Persson på 010-458 66 06 eller mattias.persson@radiatorvvs.se.

Om Radiator VVS

Radiator utför projekt inom VVS och rörinstallationer åt fastighetsägare, förvaltare, industri, företag och offentlig verksamhet. Med över 500 anställda finns vi på över 30 orter mellan Halmstad och Umeå och tar uppdrag över hela landet. På huvudkontoret i Örebro finns en konstruktionsavdelning för total konstruktionsservice och planering av entreprenad. Radiator VVS startades 1924, och ålder ger visdom. För oss som företag ger det branschkunskaper, kontakter och lokal erfarenhet – där vi finns vet vi var vi hittar den kompetens vi och du som kund behöver.

Vill du veta mer?

Teknisk chef, Örebro

Mattias Persson

mattias.persson@radiatorvvs.se
010-4586606

Ansök om tjänsten