Projektadministratör till Radiator VVS i Västerås

Sista ansökningsdatum: 30 juni 2024

Om tjänsten

Med ett kommande stort projekt i Västerås behöver vi utöka vår personalstyrka under en begränsad tid. Vi söker därmed en projektadministratör med ansvar för uppföljning, löpande dokumentering, administration och protokollföring.

 

Ditt jobb

Som projektadministratör kommer du bland annat ansvara för att bistå våra projektledare med uppföljning av projektet. Du kommer föra en löpande dokumentation av projektets olika delar så som tid, kvalitet och arbetsmiljö samt administrera och protokollföra projektmöten. Du blir en del av en decentraliserad och utpräglat platt organisation med korta beslutsvägar, en stark gemenskap och ett stort mått av frihet under ansvar. Du rapporterar till vår projektchef och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget. Anställningen är en tidsbegränsad projektanställning till juni 2028, med möjlighet till förlängning.

 

Dina egenskaper

För att du ska trivas hos oss och i rollen är det viktigt att du är utåtriktad, prestigelös, hjälpsam och serviceinriktad. Du gillar att ta ansvar och vågar ta för dig. Du trivs med att själv driva din arbetsvardag framåt och ser samarbete och att bidra till teamet som viktigt och självklart. Du har inställningen att dela med dig av din kunskap, erfarenhet och goda exempel.

 

Krav

  • Erfarenhet från byggbranchen eller motsvarande
  • Goda kunskaper i Excel
  • Kunskap gällande Dalux, byggvarubedömning
  • Vana att skriva mötesprotokoll
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • B-körkort

 

Meriterande

Tidigare arbete som projektledare

 

Placering

Västerås

 

Om företaget

Radiator utför service och projekt inom VVS över hela landet åt fastighetsägare, förvaltare, industri, företag och offentlig verksamhet. Med 500 anställda finns vi på över 30 orter mellan Halmstad och Umeå. Bolaget omsätter idag ca 1 Mjkr. Vårt huvudkontor finns i Örebro där en stab sköter vår ekonomi och leder och stöttar våra filialer ute i landet.

Radiator VVS startades 1924, och ålder ger visdom. För oss som företag ger det branschkunskaper, kontakter och lokal erfarenhet – där vi finns vet vi var vi hittar den kompetens vi och du som kund behöver.

 

Din ansökan

Din ansökan i form av ett personligt brev och en kortfattad CV, märkt ”Projektadmin”, vill vi ha allra senast den 30 juni, antingen direkt i formuläret här på hemsidan eller adresserad till dan.kattstrom@radiatorvvs.se. Tillträde snarast möjligt, vilket innebär att rekryteringsprocessen kan komma att avslutas tidigare. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår entreprenadansvariga Dan Kättström på 010-458 66 71 eller dan.kattstrom@radiatorvvs.se.

Om Radiator VVS

Radiator utför projekt inom VVS och rörinstallationer åt fastighetsägare, förvaltare, industri, företag och offentlig verksamhet. Med över 500 anställda finns vi på över 30 orter mellan Halmstad och Umeå och tar uppdrag över hela landet. På huvudkontoret i Örebro finns en konstruktionsavdelning för total konstruktionsservice och planering av entreprenad. Radiator VVS startades 1924, och ålder ger visdom. För oss som företag ger det branschkunskaper, kontakter och lokal erfarenhet – där vi finns vet vi var vi hittar den kompetens vi och du som kund behöver.

Vill du veta mer?

Entreprenadansvarig

Dan Kättström

dan.kattstrom@radiatorvvs.se
010-4586671

Ansök om tjänsten