Projektledare till Borlänge/Falun

Sista ansökningsdatum: 11 april 2024

Om tjänsten

Nu söker vi en projektledare med erfarenhet av entreprenad till Borlänge/Falun. Du skall ha tidigare erfarenhet från VVS-branschen, datorkunskaper och B-körkort, samt vara bekväm att arbeta i team och på egen hand. Vi erbjuder ett varierande och utmanande arbete på en arbetsplats med god sammanhållning. På Radiator får du arbeta på ett tryggt och etablerat företag med högt engagemang och fokus på rätt person på rätt plats.
 
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid
 
Ansök direkt här nere på hemsidan, alternativt hör av dig till filialchef Erik Stoor, erik.stoor@radiatorvvs.se eller via telefon 010-1786720. Rekryteringen sker löpande.
 
Välkommen med din ansökan!

Om Radiator VVS

Radiator utför projekt inom VVS och rörinstallationer åt fastighetsägare, förvaltare, industri, företag och offentlig verksamhet. Med över 500 anställda finns vi på 27 orter mellan Växjö och Härnösand och tar uppdrag över hela landet. På huvudkontoret i Örebro finns en konstruktionsavdelning för total konstruktionsservice och planering av entreprenad. Radiator VVS startades 1924, och ålder ger visdom. För oss som företag ger det branschkunskaper, kontakter och lokal erfarenhet – där vi finns vet vi var vi hittar den kompetens vi och du som kund behöver.

Vill du veta mer?

Ansök om tjänsten