Projektledare till Växjö

Sista ansökningsdatum: 1 juli 2023

Om tjänsten

Just nu söker vår filial i Växjö en projektledare med god erfarenhet och kunskap inom VVS-området. Som projektledare hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete med att utveckla och driva våra entreprenadprojekt. Som projektledare rapporterar du till filialchef. Radiator är en trygg och stabil arbetsgivare som ser sin personal som sin största tillgång. Rätt person på rätt plats är en av våra grundstenar.

Vi ser gärna att du har en bakgrund eller arbetar som projektledare inom VVS idag samt förståelse för hur installationsbranschen fungerar. Vi värdesätter ett starkt kundfokus och en personlig drivkraft och att du vill vara delaktig i att driva filialen framåt.  Du har lätt att skapa goda relationer, är välorganiserad och erfarenhet av att driva egna projekt. B-körkort är ett krav. Ansökan skickas till Filialchef Markus Kronwakt, markus.kronwakt@radiatorvvs.se 0470-28589

Tillträde: omgående, rekryteringen sker löpande.

Lönesättning: Månadslön, individuell lönesättning

Tjänsten omfattning: Heltid

Om Radiator VVS

Radiator utför projekt inom VVS och rörinstallationer åt fastighetsägare, förvaltare, industri, företag och offentlig verksamhet. Med över 500 anställda finns vi på 27 orter mellan Växjö och Härnösand och tar uppdrag över hela landet. På huvudkontoret i Örebro finns en konstruktionsavdelning för total konstruktionsservice och planering av entreprenad. Radiator VVS startades 1924, och ålder ger visdom. För oss som företag ger det branschkunskaper, kontakter och lokal erfarenhet – där vi finns vet vi var vi hittar den kompetens vi och du som kund behöver.

Vill du veta mer?

Ansök om tjänsten