Vi söker montörer till Göteborg

Sista ansökningsdatum: 30 november 2022

Om tjänsten

Vår filial i Göteborg växer och behöver fler VVS-montörer inom entreprenad. Radiator VVS AB är tillräckligt stort för att kunna erbjuda varierade och spännande arbetsuppgifter, men är inte så stort att våra medarbetare blir anonyma. Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete i ett företag där vi har stark tilltro till vår affärside och konkurrenskraft.

Vi vill att du har VVS-certifikat och gärna utbildning i säker vatten samt B-körkort och att du kan arbeta självständigt och under eget ansvar. Hos våra anställda värdesätter vi ett starkt kundfokus och helhjärtat engagemang för våra kunder.

Om Radiator VVS

Radiator utför projekt inom VVS och rörinstallationer åt fastighetsägare, förvaltare, industri, företag och offentlig verksamhet. Med över 500 anställda finns vi på över 30 orter mellan Halmstad och Umeå och tar uppdrag över hela landet. På huvudkontoret i Örebro finns en konstruktionsavdelning för total konstruktionsservice och planering av entreprenad. Radiator VVS startades 1924, och ålder ger visdom. För oss som företag ger det branschkunskaper, kontakter och lokal erfarenhet – där vi finns vet vi var vi hittar den kompetens vi och du som kund behöver.

Vill du veta mer?

Ansök om tjänsten