Vi söker montörer till Märsta/Stockholm

Sista ansökningsdatum: 30 november 2022

Om tjänsten

Vi söker VVS montörer till Märsta med arbetsområde i norra och södra Stockholm!

Då Radiator VVS AB är i en expansiv fas behöver vi utöka vår personalstyrka med fler engagerade och motiverade medarbetare till vårt kontor i Märsta. Vi söker VVS montörer framför allt för service och även mindre entreprenader. Arbetsområdet är norra och södra Stockholm. Vi erbjuder ett varierande och utmanande arbete på en arbetsplats med god sammanhållning. Du kommer få möjligheten att arbeta självständigt med omväxlande och varierande uppdrag där ingen dag är den andra lik. Vi söker dig med yrkesstolthet! Du skall ha VVS-certifikat och B-körkort.

Vill du arbeta i ett väl fungerande och etablerat företag med god kamratskap och högt engagemang, hör då av dig till oss!

Om Radiator VVS

Radiator utför projekt inom VVS och rörinstallationer åt fastighetsägare, förvaltare, industri, företag och offentlig verksamhet. Med över 500 anställda finns vi på 27 orter mellan Växjö och Härnösand och tar uppdrag över hela landet. På huvudkontoret i Örebro finns en konstruktionsavdelning för total konstruktionsservice och planering av entreprenad. Radiator VVS startades 1924, och ålder ger visdom. För oss som företag ger det branschkunskaper, kontakter och lokal erfarenhet – där vi finns vet vi var vi hittar den kompetens vi och du som kund behöver.

Vill du veta mer?

Ansök om tjänsten