Vi söker VVS ingenjörer till vår teknikavdelning

Sista ansökningsdatum: 30 november 2022

Om tjänsten

Radiator VVS är i en expansiv fas, vi söker nu konstruktörer till vår interna teknikavdelning. Radiator har sedan många år haft en gedigen konstruktionsavdelning som utför projektering främst till våra egna totalentreprenader som exempel kan nämnas industrihallar, bostäder och sjukhus, kort sagt vi tar oss an de utmaningar vi ställs inför. Projekteringen utförs alltid med stor noggrannhet och i nära samarbete med produktionspersonalen vilket har visat sig vara mycket utvecklande för både produktionspersonal och oss som projektörer.

Vi erbjuder en varierande och utmanande tjänst på en arbetsplats med god sammanhållning. Vi söker dig som har framåtanda och som känner stolthet för de arbetsinsatser som du utför.

Vi erbjuder placering på något av våra filialkontor.

Om Radiator VVS

Radiator utför projekt inom VVS och rörinstallationer åt fastighetsägare, förvaltare, industri, företag och offentlig verksamhet. Med över 500 anställda finns vi på över 30 orter mellan Halmstad och Umeå och tar uppdrag över hela landet. På huvudkontoret i Örebro finns en konstruktionsavdelning för total konstruktionsservice och planering av entreprenad. Radiator VVS startades 1924, och ålder ger visdom. För oss som företag ger det branschkunskaper, kontakter och lokal erfarenhet – där vi finns vet vi var vi hittar den kompetens vi och du som kund behöver.

Vill du veta mer?

Teknisk chef, Örebro

Mattias Persson

mattias.persson@radiatorvvs.se
010-4586606

Ansök om tjänsten