VVS-montörer sökes i Örebro!

Sista ansökningsdatum: 30 juni 2024

Om tjänsten

Vi på Radiator söker fler VVS-montörer till våra växande projekt.

Vi söker just nu VVS-montörer till:

  • Våra projekt på sjukhusområdet vid USÖ i Örebro
  • Serviceprojekt i Örebroregionen
  • Entreprenadprojekt

Vi erbjuder ett varierande och utmanande arbete på en arbetsplats med god sammanhållning. På Radiator får du arbeta på ett tryggt och etablerat företag med högt engagemang och fokus på rätt person på rätt plats. Du skall ha certifikat i VVS-branschen och B-körkort, samt vara bekväm att arbeta i team och på egen hand. Erfarenhet inom svets av olika material är meriterande.

Låter detta intressant? Ansök direkt genom formuläret nedan.

Alternativt hör av dig till filialchef Thed Nilsson, thed.nilsson@radiatorvvs.se eller via telefon 010-458 66 17. Rekryteringen sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Radiator VVS

Radiator utför projekt inom VVS och rörinstallationer åt fastighetsägare, förvaltare, industri, företag och offentlig verksamhet. Med över 500 anställda finns vi på över 30 orter mellan Halmstad och Umeå och tar uppdrag över hela landet. På huvudkontoret i Örebro finns en konstruktionsavdelning för total konstruktionsservice och planering av entreprenad. Radiator VVS startades 1924, och ålder ger visdom. För oss som företag ger det branschkunskaper, kontakter och lokal erfarenhet – där vi finns vet vi var vi hittar den kompetens vi och du som kund behöver.

Vill du veta mer?

Ansök om tjänsten