Radiator VVS i Borlänge/Falun

VVS-montörer till Borlänge/Falun

Sista ansökningsdatum: 31 mars 2024

Om tjänsten

Nu söker vi VVS-montörer inriktade mot entreprenad i Borlänge/Falun!

Vi erbjuder ett varierande och utmanande arbete på en arbetsplats med god sammanhållning. I Borlänge och Falun sker många spännande entreprenadprojekt så vi ser gärna att du är en entreprenad-inriktad VVS-montör. På Radiator får du arbeta på ett tryggt och etablerat företag med högt engagemang och fokus på rätt person på rätt plats. Du skall ha certifikat i VVS-branschen och B-körkort, samt vara bekväm att arbeta i team och på egen hand.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, med en provanställning på 6 månader.

Hör av dig till filialchef Erik Stoor, erik.stoor@radiatorvvs.se eller via telefon 010-1786720. Rekryteringen sker löpande.

Om Radiator VVS

Radiator utför projekt inom VVS och rörinstallationer åt fastighetsägare, förvaltare, industri, företag och offentlig verksamhet. Med över 500 anställda finns vi på över 30 orter mellan Halmstad och Umeå och tar uppdrag över hela landet. På huvudkontoret i Örebro finns en konstruktionsavdelning för total konstruktionsservice och planering av entreprenad. Radiator VVS startades 1924, och ålder ger visdom. För oss som företag ger det branschkunskaper, kontakter och lokal erfarenhet – där vi finns vet vi var vi hittar den kompetens vi och du som kund behöver.

Vill du veta mer?

Ansök om tjänsten