28 juni 2024

Ny filial i Borås!

Nu tar vi nästa steg i vår fina tillväxtresa! Vi är glada att kunna berätta att vi snart startar upp vår filial i Borås med Johan Rydebo som filialchef och Magnus Fredriksson som projektledare Service.
 
Johan och Magnus är utbildade VVS-montörer och har båda lång erfarenhet inom yrket, Johan senast som projektledare och tidigare som säljare på Ahlsell. Magnus har jobbat med VVS-service i många år och har haft eget VVS-företag. Båda ser fram emot att få ta ansvaret för uppstarten i Borås och att vara en del av Radiator.
 
– Det är spännande och blir ett roligt och nytt steg i karriären, säger Johan. Nu i veckan har vi tittat på lokaler för verksamheten och uppstartsplaneringen är i full gång. Vi ser fram emot att bli en etablerad aktör i och runt om Borås inom både entreprenad och VVS-service.
 
Med en filial i Borås täcker vi upp området mellan Göteborg, Alingsås och Jönköping med vår spetskompetens och 100-åriga erfarenhet av VVS. Den andra september slår vi upp dörrarna. Varmt välkommen Johan och Magnus, vi ses i Borås till hösten!