22 april 2024

Radiator VVS finns nu i Halmstad!

Radiator breder ut sig söderut – till Halmstad!

Vi växer och från och med den 13:e maj tar vår nya filialchef, Michael Bengtsson, ledningen för uppstarten av vår filial i Halmstad. Michael är bosatt i Halmstad och har 24 års erfarenhet inom yrket, dels som montör, dels som projektledare och chef. Han har tidigare drivit eget VVS-företag i 12 år och känner sig redo för nästa steg.

– Jag känner mig verkligen taggad över att få vara med och bygga upp Halmstad-filialen. Det är alltid en utmaning att bygga något från grunden, men jag gillar utmaningar och det ger mig en kick. Marknaden runt Halmstad ser ljus ut framöver så jag är inte så orolig. Det ska bli riktigt spännande och roligt att få ansvara för Radiators sydligaste filial, säger Michael.

Med skickliga montörer som har många års erfarenhet kommer de erbjuda tjänster inom entreprenad, VVS-service, fjärrvärme och värmepump. Från och med den 1 juni hittar du dem på Industrivägen 17 i Halmstad.

Vi på Radiator VVS ser mycket fram emot att få bli en del av Halmstads näringsliv och få delge vår expertis och service i Halmstad och dess omgivningar.

Välkommen Michael och varmt välkomna till Radiator VVS i Halmstad!

Klicka här för att se mer om filialen.